MENJAVA ali VRAČILO

V izogib nepotrebnim menjavam vas naprošamo, da nas predhodno kontaktirate, da skupaj preverimo vašo velikost in da uskladimo vaše predstave in pričakovanja glede izdelka: ustreznost barve, materiala, modela, kopita, udobje, itd., še posebej, ko se odločate za nakup petk na povpraševanje, ki jih naročimo pri dobavitelju izključno po vaši izbiri in v vaši velikosti.

V kolikor izdelek po prejetju vseeno ne ustreza, nas pred vračilom o tem obvestite preko elektronske pošte ali nas kontaktirajte na telefonsko številko za dogovor o najboljšem načinu vračila. Izdelek lahko vrnete preko pošte ali dostavne službe. Odkupninskih pošiljk ne sprejemamo.

Po prejemu blaga imate na voljo 14 dni časa, da pisno odstopite od pogodbe in nam vrnete izdelek.
Rok začne teči naslednji dan po prevzemu blaga. Stroške vračila krijete sami.

Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in v originalni embalaži. Originalno škatlo je potrebno zaviti v papir ali folijo, da se le-ta pri pošiljanju ne poškoduje, saj šteje kot del izdelka. Vračilu je potrebno priložiti kopijo računa. V kolikor so izdelki poškodovani, rabljeni, brez originalne embalaže ali je ta poškodovana, si pridržujemo pravico, da vračilo zavrnemo ali zaračunamo ustrezno odškodnino. Odškodnina za poškodovano (nezavito, zmečkano, polepljeno, popisano, itd.) original embalažo oz. vračilo brez originalne embalaže znaša 2,00 €.

Izdelek lahko v višini kupnine zamenjate za novega ali vam izdamo dobropis, ki ga lahko koristite pri naslednjih nakupih (velja za vse izdelke). V kolikor gre pri vračilu za izdelek iz kategorij Takoj dobavljive petke (iz naše zaloge), pa se lahko odločite tudi za vračilo denarja v višini kupnine brez stroška dostave, ki je opravljena storitev s strani našega pogodbenega partnerja na vaš transakcijski račun, tako da nas o tem pisno obvestite ter nam posredujete vse potrebne podatke za nakazilo.
Vračilo denarja ni možno za petke na povpraševanje, saj jih naročimo pri dobaviteljih posebej za vas in v vaši velikosti - hvala za razumevanje.

 
Nora vam stoji ob strani.

Za odlično storitev v obliki osebnega svetovanja pri izbiri in pomoči pri nakupu v spletni trgovini Noranapetke.si se lahko obrnete na Noro in njeno ekipo preko emaila: info@noranapetke.si ali GSM telefonske številke 064 157 557 (pon. - pet.: med 9.00 in 15.00 uro).

Z veseljem vam bomo svetovali!


Vse Drugačne, vse enako NORE!
SRCE je Kompas!


Vaša Nora in ekipa Noranapetke.si