DARILNI BON je preprosta ideja za vaše darilo, ki ga bo zagotovo vesela vsaka Nora!
 
S podaritvijo darilnega bona Vaši obdarovanki se izognete morebitnemu nepravilnemu nakupu in "povešenemu pogledu", ker ji niste izbrali prave barve, velikosti ali modela petk ;) ter ji hkrati pustite noro svobodo, da si v roku enega leta v vsej Norini obširni ponudbi izbere petke čisto po svojih željah!
 
 
Vsak Norin darilni bon lahko z osebnim imenom in posvetilom pripravimo posebej za Vas in Vašo obdarovanko/ca…da bo Vaše darilo še bolj posebno!
 
Darilni bon lahko obdarovanki/cu podarite:
 • praznega oz. brez navedbe njenega/njegovega imena,
 • ime in morebitno posvetilo po potrebi dopišete sami,
 • darilni bon z imenom obdarovanke/ca in Vašim osebnim posvetilom v Vašem imenu pripravi naša Nora.
V tem primeru ime obdarovanke/ca in Vaše osebno posvetilo dopišite v okno OPOMBE v zadnjem koraku, tik pred oddajo naročila.
 
Darilni bon…:
 • je natisnjen na kvalitetnem foto (sijaj) papirju.
 • velja samo za nakupe v spletni trgovini Noranapetke.si in z njim ni možno kupiti artiklov v trgovinah naše prodajne mreže.
 • ni izplačljiv v gotovini.
 • je datumsko omejen (datum je naveden na bonu). Veljavnost bona je 1 leto od dneva nakupa.
 
Način plačila in dostava
 • Način plačila:
  • po predračunu (na naš TRR)
  • preko Paypal-a
  • (!!! Plačilo Po povzetju ni mogoče in izbira le-tega ne bo upoštevana!)
 • Dostava je GRATIS preko:
  • Pošte Slovenije kot priporočena pisemska pošiljka
  • na vaš elektronski naslov
V tem primeru boste morali poslani darilni bon sami natisniti in biti zelo pozorni, da ne pride v napačne roke oz. da serijske številke vašega bona slučajno ne bi zlorabila tretja oseba. S prvim naročilom, ki ga bomo prejeli in bo vsebovalo serijsko št. vašega bona, je namreč bon unovčen in dokončno izkoriščen.
 
Kako naročiti darilni bon?
 
1. Darilni bon naročite kot vsak drug artikel v naši spletni trgovini.
2. Izbirate lahko med več vrednostmi darilnih bonov.
3. Vrednost, ki jo želite podariti, dobite tako, da v košarico dodate in naročite več darilnih bonov, katerih seštevek znese vašo želeno vrednost.
4. Izberete način plačila: po predračunu ali preko Paypal-a.
5. V opombe dopišite morebitno osebno sporočilo in ime Vaše obdarovanke/ca.
6. Darilne bone vam bodo naslednji delovni dan od oddaje naročila priporočeno v kuverti poslani na želeni naslov (naslov za dostavo).
 
 
Kako z darilnim bonom naročiti nove petke?
 
Ponujamo vam pomoč pri izboru idealnih petk...
V primeru, da ste srečnica/srečnež in ste od Vaših najdražjih prejeli darilni bon, ki bi ga želeli najbolje unovčiti, niste pa prepričani, katero velikost naročiti, katere petke izbrati, kako petke izgledajo v živo, katere petke so udobnejše,…Vam bomo z največjim veseljem priskočili na pomoč in Vam svetovali, le predhodno nas kontaktirajte na telefon: 064 157 557 ali na email: info@noranapetke.si.

1. V košarico dodate želene artikle in izpolnete zahtevane podatke za dostavo.
2. Pod rubriko "Ostali podatki" obkljukate polje "Imam darilni bon" in v okno, ki se vam odpre, vpišete serijske številke bonov, ki jih želite unovčiti (serijska št. bona se nahaja na vsakem bonu v spodnjem levem kotu).
 • V kolikor bo vrednost vašega naročila presegala skupno vrednost darilnih bonov, vam bomo paket poslali proti plačilu odkupnine v višini razlike med vrednostjo naročila in vrednostjo darilnih bonov (npr.: vrednost naročila: 95,99 € - vrednost darilnih bonov: 80,00 € = 15,99 € razlike, ki jo plačate v gotovini kurirju, ki vam dostavi paket).
 • V kolikor bo vrednost vašega naročila manjša od vrednosti darilnih bonov, priporočamo, da si izberete še kakšen dodaten artikel iz naše spletne trgovine, da v celoti izkoristite vrednost podarjenih darilnih bonov, saj razlike ne izplačujemo.
3. Kot način plačila izberete "Po povzetju".
 
 
Nora vam stoji ob strani.

Za odlično storitev v obliki osebnega svetovanja pri izbiri in pomoči pri nakupu v spletni trgovini Noranapetke.si se lahko obrnete na Noro in njeno ekipo preko emaila: info@noranapetke.si ali GSM telefonske številke 064 157 557 (pon. - pet.: med 9.00 in 15.00 uro).

Z veseljem vam bomo svetovali!


Vse Drugačne, vse enako NORE!
SRCE je Kompas!


Vaša Nora in ekipa Noranapetke.si